panlog

etablerat 1987


 
 
Huvudsida
Filmer
 
 

Kontakta Panfilm:
g.setterberg@panfilm.se
08-7650370

 
 

 

 

om Panfilm

 

 


Göran Setterberg producent, filmare:


Under åren 1972-1992 arbetade jag mest med långfilmsproduktion, först i egenskap av produktionsledare, senare producent.
Bland de regissörer som jag arbetat mest med är Jan Troell (Bang, Hurricane, Ingenjör Andreés Luftfärd, Sagolandet och Il Capitano) och Lars Lennart Forsberg ( Vem älskar Yngve Frej, På Palmblad och rosor, Engeln, Henrietta, Måndagarna med Fanny).

I början på 90-talet efterfrågade LMC mediacenter i Stockholm filmer i många tabubelagda ämnen. Detta resulterade i en rad dokumentärer om psykiatri, våld, döden, självmord, organdonation mfl i samarbete med kommunala och statliga myndigheter (Stockholms Läns Landsting, Landstingsförbundet, Allmänna Arvsfonden) samt ideella organisationer (Rädda Barnen, Röda Korset, Schizofreniförbundet, mfl)

Panfilm AB bildades 1987 och sedermera övergick bolaget till enskild firma 1993. Filmverksamheten är idag mest inriktad på dokumentär- och informationsfilm, men jag är också mycket intresserad av och har positiva erfarenheter från att dokumentera/filma av dans- och teaterföreställningar. 

Jag har blivit något av en diversearbetare i bild/video. En kund vill ha en helikopteråkning över sin fabrik; En kursgård vill ha en minifilm om sin trädgård på sin hemsida; Någon annan vill ha en debatterande film om praktikanter i Hotell o Restaurangbranschen, och en färgfabrikant vill ha en gestaltande produktreklam för svensk och utländsk marknadsföring. Varierande, spännande och roliga uppdrag.


panfilm
© 2018
Kontakt: MailTelefon